De ce să alegi Happy Days!

De ce să alegi Happy Days!

Dacă ai ajuns aici, cu siguranţă eşti în căutarea unui furnizor de servicii web care să îţi asigure crearea rapidă a unui site de prezentare sau magazin online, la nivelul aşteptărilor tale, optimizat pentru mobil şi care să atragă cât mai mulţi clienţi (vânzări).

1) Costuri accesibile

Zilele trecute am văzut câteva oferte chiar şi de câteva mii de euro pentru realizare unui site/ magazin. Este adevărat, este mult de muncă sunt sute, mii de ore muncite în faţa unei tastaturi până ajungi la abilitatea de a implementa un site în câteva zile şi nu condamn preţurile ridicate ale competitorilor, aceea este valoarea justă de realizare a unui site, însă politica mea este diferită. Pot genera venituri vânzându-mi serviciile scump, unui număr mai mic de clienţi sau îmi pot vinde serviciile mai ieftin unui număr mai mare de clienţi rezultatul fiind acelaşi, însă pe termen lung consider că este mai sănătoasă variantă în care să am un număr mai mare de clienţi, ceea ce îţi recomand şi ţie să faci 12

2) Fără grija cunoştinţelor tehnice

Ştiu că atunci când faci cunoştinţă cu lumea digitală totul pare foarte complicat tocmai de aceea eu voi simplifica lucrurile pentru tine. Toată interfaţa site-ului/ magazinului online va fi făcută de mine, în urma specificaţiilor primite de la tine. Mai exact, eu voi încărca pozele, voi seta culorile, voi adăuga textele primite de la tine, voi crea paginile site-ului, meniul şi footer-ul, voi adăuga produsele (în cazul magazinelor online) şi voi face toate integrările necesare pentru a optimiza volumul de vânzări generate de site (integrare social media, integrare Google My Business, plată cu cardul etc). Cu alte cuvinte, tot ce trebuie tu să faci este să mă îndrumi în a transpune ideile tale, în felul acesta nu mai pierzi timp valoros.

3) Durată scurtă de execuţie

Au trecut aproape 10 ani de la prima interacţiune cu mediul online, cu tastatura. Şi acum îmi amintesc de primele nopţi în care urmam cursuri de dactilografie pentru a învăţa secretele tastării cu o viteză ridicată pentru a-mi uşura munca. În tot acest timp am dobândit abilităţi tehnice, experienţă şi am aplicat mai multe modele de lucru pentru a testa cum pot lucra cel mai eficient. Acum pot asigura realizarea unui site de prezentare în 3-5 zile (durata poate să die mai mare în cazul în care mai multe proiecte sunt în curs de execuţie). Aşadar, dacă ai nevoie de website “ieri” contactează-mă pentru a prioritiza proiectul tău.

4) Mentenanţă şi training asigurate

După finalizarea site-ului tău online/ magazin vom discuta, face-to-face, telefonic, Zoom sau AnyDesk pentru a-ţi prezenta partea administrativ a website-ului (Dashboard), de unde poţi face actualizări la site (schimbare poze, text, produse etc), asta dacă îţi doreşti ca aceste modificări să fie gestionate de tine pe viitor sau se poate semna un contract de mentenanţă pentru astfel de intervenţii ce vor apărea pe parcurs.

5) Creare de campanii ce îţi aduc clienţi

După finalizarea site-ului, pentru a genera vânzări, este necesar ca site-ul să aibă trafic, trafic ce poate fi adus din Google, Facebook, Blog şi altele. Campaniile de promovare pe Facebook şi Google fiind printre cele mai importante surse de trafic. Fără o sursă constantă de trafic relevant pentru afacerea ta un site nu poate genera venituri, dar nu îţi face griji îţi sunt alături şi în ceea ce priveşte promovarea site-ului (creare site – promovare – lead-uri – vânzări – încasări)

Lasă un răspuns