Despre noi – Specializarile Noastre

BUN VENIT PE HAPPY DAYS – WEB DESIGN & DEVELOPMENT

Suntem o mana de oameni care doresc să aducem la viață visele clienților noștri, prin transpunerea cât mai reușită a ideilor acestora într-un site web, potrivit nevoilor lor. Te ajutăm să ai un site cu un design minunat, care reflectă cât mai bine nevoile tale și care să fie îndrăgit de publicul vizat de tine. Poți avea încredere în noi pentru servicii de calitate, sprijin excelent și o colaborare facilă. Obiectivele și nevoile tale sunt importante pentru noi şi vom lucra împreună cu tine pentru un design care să rezoneze cu viziunea şi business-ul tău. Dacă ai o afacere mică sau mijlocie, la noi vei găsi sprijinul necesar. Dacă iți doreşti mai mult decât un design web, noi avem Soluțiile!

Web Design

100%

Dezvoltare Web

100%

Intretinere Web

100%

Internet Marketing

100%

SEO

100%

Viorel IANCU - Web Design & Development Manager

De ce HAPPY DAYS – web design & DEVELOPMENT?

Pentru ca stim ca succesul unui proiect este dat de planificarea sa initiala. Pentru ca oferim importanta binemeritata a lui “inainte”, incercand sa il eliminam pe “dupa”. Pentru ca tratam fiecare proiect ca pe un nou business, cand inceputul este un punct esential in stabilirea succesului, iar implicarea este la nivelul tuturor departamentelor. Pentru ca preventia este una dintre politicile noastre, menite sa elimine pierderea de timp si bani pentru clientii nostri, iar eliminarea ambiguitatilor ne ofera un punct de plecare in conformitate cu dorintele, necesitatile si bugetul clientilor nostri. Pentru ca stim ca totul este perfectibil si de aceea suntem pregatiti sa imbunatatim si sa remediem, gestionand eficient si eficace orice situatie aparuta pe parcursul dezvoltarii proiectelor. Avem valori pe care le promovam atat in cadrul echipei, cat si in raport cu clientii nostri. Punem accent pe sinceritate, transparenta, responsabilitate si incredere. Am transformat in misiunea noastra dezvoltarea proiectelor sustenabile care sa vina in intampinarea nevoilor clientilor nostri. Suntem alaturi de clientii nostri si dupa finalizarea proiectelor, oferindu-le consultanta in vederea maximizarii utilitatii acestora, oferim servicii de webdesign (site-uri web, interfete de administrare, aplicatii online), optimizare pentru motoarele de cautare, promovare online prin intermediul bannerelor sau a reclamelor contextuale,. Suntem solutia ideala pentru imaginea ta online.

Misiunea noastra

Misiunea noastră este de a ajuta, persoanele (si companiile) care doresc sa isi dezvolte afacerea sau pasiunea in mediul online. 

O VIZIUNE CE PORNESTE DE LA VALORI PE CARE TOTI LE IMPARTASIM

FOCUS PE CLIENT

Punem satisfactia clientului in centrul afacerii noastre: ofertele, nivelul de servicii si flexibilitatea. Ramanem conectati la piata macro-economica, la schimbarile facute de concurenta. Construim si mentinem relatii puternice si durabile cu brokerii si partenerii.

CURAJ SI RESPONSABILITATE

Responsabilitate pentru deciziile noastre si pentru consecintele acestora, pentru atingerea unui echilibru corect intre crestere si risc, pentru delegarea, verificarea, monitorizarea performantei liniilor noastre de business, abilitarea echipelor locale prin implicarea in procesele strategice si bugetare, care isi doresc si au curajul sa inoveze si sa incerce idei noi.

COLABORARE

Imbunatatim cooperarea dintre functii, departamente si tari; demonstram un nivel ridicat de transparenta in relatiile noastre profesionale, intelegem si valorificam sprijinul oferit care ne duce spre succes.

Ti-ar placea sa lucrezi cu niste profesionisti?

Close Menu
Suna acum!
×
×

Cart