fbpx
magazin online

Cui i se adresează un magazin online?

Afacerilor care vand produse

Magazinul online se adresează afacerilor ce au drept scop vânzarea de produse. Deci, dacă ai un magazin fizic şi vrei să te extinzi şi în mediul online aceasta este soluţia, dacă ai o pizzerie, o firmă de catering, vinzi haine, articole homemede, accesorii auto sau orice alt produs crearea unui magazin online este soluţia ideală pentru tine afacerea ta. Realizăm magazine online cu funcţionalităţi avansate dar şi clasice. Magazinele create au design unic, sunt responsive, optimizate SEO onpage, administrabile de client şi permit introducerea unui număr nelimitat de produse, categorii, imagini, pagini şi conţinut. 

Happy Days oferă funcţii de sortare, status comandă, conturi şi notificare client, facturare, plus multe altele. Creare Magazin Online fără limită de produse, complet administrabil. Serviciul de creare magazin online este unul foarte căutat pentru că oferă clienţilor posibilitatea de a vinde produse cu costuri foarte reduse în comparaţie cu amenajarea unui magazin fizic, costurile chiriei, utilităţilor şi a angajaţilor. Un alt beneficiu major este reprezentat de un număr nelimitat de clienţi ce pot fi atinşi, atât pe plan naţional cât şi internaţional. Magazinul poate fi administrat complet 24/7 direct de client, cu un control total asupra stocurilor şi comenzilor.

Care sunt etapele dezvoltării unui magazin online?

Inainte de dezvoltarea unui site de prezentare, vom discuta despre lista ta cu cerintele necesare pentru crearea site-ului. Daca inca nu ai un brief, vom dezvolta unul impreuna in functie de obiectivele care doresti sa le atingi cu noul website.
Brief 20%
Aceasta etapa este demarata imediat dupa analizarea brief-ului primit de la tine sau dupa crearea acestuia
Creare Conținut 40%
Dezvoltăm website-uri personalizate la nivel de design și cod și le integrăm pe platforma WordPress din rațiuni de accesibilitate pentru utilizatori
Programare 60%
Punem în practică o serie de acțiuni menite să corecteze problemele de natură SEO pentru a obține cele mai bune condiții tehnice de ascensiune în rezultatele Google.
SEO 80%
Dupa finalizarea site-ului de prezentare conform design-ului creat si functionalitatilor specificate in brief, acesta ajunge in etapa de verificare si testare.
Teste de funcționare 100%

De ce să alegi Happy Days?

Tot ceea ce facem, facem pentru a aduce plus valoare afacerii tale printr-o prezentă impecabilă în mediul online, în orice variantă de afişare: desktop, tabletă sau mobil, printr-o promovare la costuri optimizate şi cu rezultate concrete, rapide şi măsurabile.

Pentru că tratăm orice proiect nou ca pe unul pe care îl realizăm pentru noi înșine, iar crearea site-urilor de prezentare este cap de listă între astfel de proiecte.

Ce va conţine magazinul online?

Integrare cu social media (facebook, youtube, instagram etc)
Integrare cu Google Analytics
Integrare Google Maps
Design optimizat şi pentru mobil/ tabletă
Consultanta in alegerea numelui domeniului
Nume domeniu şi găzduire gratuit 1 an
Panou de control, customizabil
Adrese de email personalizate
Formular de contact
SEO On Page
5 – 20 pagini
Adaugare 100 Produse
Categorii de produse
Subcategorii de produse
Integrare plata cu cardul
Buton apelare rapida
Chat
Newsletter (MailChimp, NewsMan, GetResponse)
Integrare Curieri
Rapoarte/ Statistici
Integrare facturare (SmartBill/ FGO)
Import / Export (Produse, Clienti, Comenzi)
Review-uri produse
Cupoane de Reducere
Slideshow Bannere
Editor Tema
Tema Responsive (PC, Tableta, Telefon)
Suport

Care este costul de creare a unui magazin online?

Cream magazine complet functionale si privim fiecare proiect din perspectiva unui potential client, astfel incat rezultatul sa poata raspunde la intrebarile generale ale vizitatorului.

Costul privind realizare a unui magazin online incepe de la 1499 de lei si poate creste in functie de specificatiile cerute de client. Pentru a putea trece la etapa de “creare conţinut” se vor achita 300 de lei (pentru achiziţie domeniu şi găzduire site) în baza facturii primite de la noi, diferenţa de 1199 de lei se va achita după finalizarea magazinului online.

Toate magazinele online sunt realizate conform cerinţelor clientului si securizate conform noilor reglemantari la nivel international, nu lucrăm pe şabloane (template-uri) predefinite. La preţurile menţionate NU se adaugă TVA. Pachetele de realizare magazin online sunt complete și configurabile pentru orice client și proiect.

Lasam clientii sa vorbeasca pentru noi​

Happy Days isi ajuta clientii sa vanda online, iar ei ne apreciaza pentru asta

Oferim tot ce este nevoie pentru un magazin online complet care sa vanda inca din prima zi

Dați-ne un telefon sau un mail ca sa aflăm ce tip de proiect ai în minte. Un expert Happy Days vă va contacta numaidecât.

Ai nevoie de un magazin online?

Trimiteţi-ne o solicitare, durează mai puţin de 1 minut

Esti interesat de creare site de vanzare (magazin online) la un raport calitate pret excelent? Suntem specializati in crearea de site de vanzare (magazin online, ecommerce) inca din anul 2013, am inceput activitatea cu clienti din Bucuresi, iar in prezent lucram cu clienti din toata tara. Indiferent de afacerea ta, la noi vei gasi un pret bun la serviciile de creare site vanzare. In cei peste 4 ani de activitate am creat site pentru diferse domenii si activitati: accesorii auto, fashion, industria medicala, cadouri personalizate, agricultura si altele. Vrei sa ai un site de vanzare in Bucuresti? Noi suntem solutia cea mai buna! 

Close Menu
Call Now Button
×
×

Cart