fbpx
google banner

Cui i se adresează promovarea online?

Google Ads | Facebook Ads

Campaniile de Google Ads si Facebook Ads se adreseaza tuturor celor care au un site de prezentare sau un magazin online. Campaniile de Google Ads sau Facebook Ads fiind principalele surse de trafic din mediul online. Fara o sursa constanta de trafic relevant pentru afacerea ta un site nu poate genera venituri. 

Campaniile de Google Ads (cost per click) sunt cel mai performant mijloc de promovare prin care serviciile si produsele tale ajung la clientii finali. De aceea venim cu REZULTATE, nu cu promisiuni! Livrăm rezultate care îi ajută pe clienții noștri să atingă obiectivele business-urilor pe care le dețin. Administrăm conturile clienților noștri, monitorizând atât ofertele, cât și bugetul, pentru a ne asigura că returnarea investiției (ROI) este la nivel maxim

Google Ads

Google Ads (in trecut Google Adwords) este serviciul platit per click (PPC) pus la dispozitia companiilor de catre Google. Google este cel mai utilizat motor de cautare din Romania si locul in care cererea intalneste oferta, atunci cand prima isi manifesta interesul. Practic, site-urile care apar printre primele rezultate in Google au cele mai mari sanse sa obtina clienti. Recomandam Google Ads oricui dorește să obțină vizitatori targetați pe site, interesați de produsele sau serviciile pe care le oferă. Google Ads este metoda cea mai rapidă de a obține clienți care provin din mediul online.

Cum funcționează Google Ads?

În pagina de rezultate Google sunt afișate 10 rezultate organice și 7 anunțuri sponsorizate prin Google Ads, 4 dintre acestea sus (deasupra celor organice) si celălalte 3 apar jos în pagină (sub cele 10 rezultate organice). După setarea unei campanii, anunturile apar atunci cand vizitatorii cauta serviciile sau produsele pe care le promovam. Acestia ne vad reclama si doar daca dau click pe aceasta suntem taxati de catre Google. Daca vizitatorul nu da click pe anuntul nostru, nu platim nimic. Costul per click este determinat de o licitatie, la care participa ceilalti concurenti, care se promoveaza pe acelasi cuvant cheie. Costul per click poate varia intre cativa bani si cativa lei, in functie de concurenta.

Facebook Ads

Facebook Ads este modalitatea prin care iti poti promova pagina de Facebook, postarile sau site-ul web, in cadrul celei mai utilizate retele de socializare. Promovarea pe Facebook este recomandata celor care doresc sa se adreseze publicului care a apreciat deja pagina afacerii sau celor care au brand-awareness-ul ca si obiectiv principal, deoarece Facebook Ads este o unealta extrem de puternica pentru a populariza afaceri.

Cum funcționează Facebook Ads?

Crearea reclamelor te va ajuta să te adresezi persoanelor care sunt interesate de afacerea ta, de produsul sau de serviciul tău. Poți să promovezi o postare, să promovezi un eveniment, să obții clienți potențiali sau chiar să încurajezi persoane să cumpere pe site-ul tău web. Există multe tipuri de reclamă diferite și primul pas este alegerea unei reclame care îți sprijină obiectivul de afaceri

Primii pasi: Se stabilesc obiectivele campaniei (vânzări, atragere de like-uri, popularizare), se definește publicul țintă (locație, vârstă, sex, interese și comportamente), se alocă un buget pentru click-uri pe reclamă sau afișări ale acesteia, se realizează textul reclamei, se adaugă o imagine / clip video și campania începe să ruleze, afisând reclamele create persoanelor targetate. 

Exemplu investitie in Google Ads

Investitie lunara in Google Ads

1 000 de lei

Vanzari lunare generate prin Google Ads

10 000 de lei

De ce să alegi Happy Days?

Ne face mare placere sa ne ocupam de Managementul Campaniilor Pay Per Click
Creăm și gestionăm campanii de Search și de Remarketing prin platformele Google Ads și Facebook Ads inca din 2016
Ne asigurăm că acestea sunt cât mai relevante pentru potențialii tăi clienți
Căutăm mereu noi oportunități pentru afacerea ta astfel încât să optimizăm rezultatele în ceea ce privește interacțiunea cu reclamele și costul pe conversie

Ce va presupune crearea si monitorizarea campaniei de promovare?

Realizare Campanie PPC Google Ads (creare anunturi de tip Search, Display, Remarketing, Dinamice)
Creare/Setare conturi Google Ads, Google Analytics
Conectare Conturi Google Ads, Google Analytics
Verificare Coduri de urmarire Google Analytics, Conversion Code
Creare Liste de Remarketing in functie de obiectivele urmarite
Verificare anunturi, imbunatatire/schimbare texte, poze
Schimbare/Modificare anunturi text, imagine, dinamice
Urmarire pozitionare/afisare anunt in Google/Facebook
Analiza Google Analytics/Facebook Analytics
Schimbari /setari constante in vederea cresterii conversiilor/obiectivelor urmarite
Realizare campanie Facebook Ads
Creare liste de Remarketing (pe facebook) in functie de obiectivele urmarite
Verificare anunturi, imbunatatire/schimbare texte, poze (facebook)
Verificare anunturi, imbunatatire/schimbare texte, pozev (facebook)
Rapoarte/ Statistici
Suport

Care este costul de creare si monitorizare a campaniei?

Costul privind realizare a unui campanii Google sau Facebook este 499 de lei/ luna. Plata pentru serviciul de creare si monitorizare a campaniei se va face dupa 30 de zile de la data inceperii camoaniei, in baza facturii emise catre dvs.

Lasam clientii sa vorbeasca pentru noi​

Happy Days isi ajuta clientii sa vanda online, iar ei ne apreciaza pentru asta

Oferim tot ce este nevoie pentru un site complet care sa vanda inca din prima zi
- de la creare de site-uri si pana la campanii online de promovare

Dați-ne un telefon sau un mail ca sa aflăm ce tip de proiect ai în minte. Un expert Happy Days vă va contacta numaidecât.

Ai nevoie de promovare online?

Trimiteţi-ne o solicitare, durează mai puţin de 1 minut

Google Ads (in trecut Google Adwords) este serviciul platit per click (PPC) pus la dispozitia companiilor de catre Google. Google este cel mai utilizat motor de cautare din Romania si locul in care cererea intalneste oferta, atunci cand prima isi manifesta interesul. Practic, site-urile care apar printre primele rezultate in Google au cele mai mari sanse sa obtina clienti.

Facebook Ads este modalitatea prin care iti poti promova pagina de Facebook, postarile sau site-ul web, in cadrul celei mai utilizate retele de socializare. Promovarea pe Facebook este recomandata celor care doresc sa se adreseze publicului care a apreciat deja pagina afacerii sau celor care au brand-awareness-ul ca si obiectiv principal, deoarece Facebook Ads este o unealta extrem de puternica pentru a populariza afaceri.

Esti interesat de promovare online (Google Ads si Facebook Ads) pentru site-ul tau la un raport calitate pret excelent? Suntem specializati in reclama pe Google, Facebook si SEO. Oferim preturi excelente pentru promovarea pe Google cu rezultate imediate in Bucuresti si in tara. Cere o oferta pentru promovare pe Google, promovare pe facebook sau SEO. 

Close Menu
Call Now Button
×
×

Cart