Lăsăm clienţii să vorbească pentru noi

Am aflat de Happy Days de la o cunoştinţă care îşi făcuse două site-uri. Având o firmă de transport persoane am hotărât să mă extind şi în mediul online, orice client adus în plus este binevenit. Mi-a plăcut modul în care s-au desfăşurat lucrurile atât în ceea ce priveşte crearea site-ului cât şi partea de fotografie, promovare şi mentenanţă. Toate bune!

Ionut Bugan

www.eurotransantonio.ro

Oameni de nota 10. Am startat site-ul după o discuţie de 10 minute şi pot spune că sunt foarte mulţumit de ceea ce a ieşit. Legat de partea de promovare abia aşteptăm să vedem rezultatele, suntem în prima lună de promovare, dar avem toată încrederea că vor veni şi clienţii

Dan Purcel

www.depozitcheresteacluj.ro

Prima comandă a venit în 5 minute de la pornirea campaniei de promovare, nu mi-a venit să cred! 

Vasile RIBU

www.digitalkeycodes.hu

Recomand, foarte profesionist, foarte serios.

Dorin SIMA

www.fabrica-cherestea.ro

Promptitudine si mega seriozitate  Recomand cu mare drag aceste servicii. Magazinul nostru online a iesit mai bine decat ne asteptam, fara prea multa implicare din partea noastra. Ne-a citit gandurile din prima. A scos in evidenta exact ceea ce trebuie pentru a avea si mai mult succes in afacerea noastra. So, trust me, they are the best !

Alexandra ERASCU

www.biorcosmetique.ro

Lucrand cu Viorel Iancu la site-ul meu dedicat fotografiei de evenimente si sesiunilor foto am reusit fara mult stres si bataie de cap sa ajungem la un rezultat bun final. A fost mereu acolo cand am avut nevoie de el plus promtitudinea din e-mail-uri. Pachetul pe care l-am ales m-a multumit pe de plin. Servcii de calitate! Recomand.    

Andrei DINU

www.fotografandreidinu.ro

O să începem promovarea din martie, atunci o să deschidem şi After School-ul. Am găsit această firmă căutând pe Google şi nu regretăm nici un moment alegerea făcută, am comunicat foarte bine cu persoana de contact. Le dorim mult succes pe mai departe deoarece dorim să ne fie alături şi în alte proiecte pe care le avem în plan, în viitorul apropiat

Cristina

www.innakidsacademy.ro

Am început să lucrez cu Viorel de peste 7 luni, iar rezultatele au început să apară din prima lună. Promovăm site-urile pe facebook cât şi pe google, ambele canale de promovare aducand rezultate notabile pentru afacere. Preţurile sunt accesibile iar rezultatele sunt garantate 

Cosmin Dragulanescu

www.luna-events.ro

Sunt foarte încântată de colaborarea cu Happy Days, site-ul a fost gata doar în 5 zile, iar prima comandă a venit după o zi de la finalizare. Sunaţi şi puneţi în practică planurile voastre, aveţi doar de câştigat! 

Corina Sirghiuta

www.brelocnumarauto.ro

Crearea siteului a decurs foarte profesional, am trimis pe email informatiile necesare crearii paginilor si celelalte informatii cerute de Viorel iar in 5 zile totul a fost gata. Tot ce a trebuit eu sa fac a fost sa mai verific inca odata textile, am mai facut cateva schimbari de culori si cam atat. Am fost ajutata chiar si cu cartille de vizita. Multumesc.

Oana STOICHITESCU

www.cabinafotomoodbox.ro

Foarte rapid si la un cost bun, comparativ cu ce este pe piata.   

Sorin ANTONESCU

www.depozit-cherestea.ro