Dezvoltam site-uri pentru diverse domenii de activitate

Evenimente

e-Commerce

Imobiliare

Turism

Sanatate

Fitness

si lista continua

Servicii

web design

Crearea unui site impreuna cu un web design profesional pentru compania ta este doar primul pas in crearea prezentei online. De asemenea site-ul tau este prima impresie pentru potentiali clienti ce vor fi interesati de produsele sau serviciile oferite. Acesta trebuie actualizat si imbunatatit in mod regulat pentru a-i mentine relevanta pentru clienti.

Acordam o atentie deosebita culorilor, tipografiei si principiilor de design esentiale, echipa noastra va colabora cu tine la fiecare pas pentru a crea o grafica impresionanta si accesibila care sa iti reprezinte cu succes brandul in mediul online. In planul nostru de lucru, obiectivele tale sunt cele mai importante. Ne concentram atentia pe design custom, insa si pe layouts care permit utilizatorilor accesarea cu usurinta a informatiilor pe care le caută. In business-ul digital, fiecare activitate are nevoie de un website atractiv sau de o aplicatie mobile care sa functioneze in permanenta ca un reprezentant virtual de vanzari. Serviciile noastre profesionale de web design asigura vizibilitate, rapiditate, accesibilitate, performanta ridicata si proiectare personalizate

Dezvoltare web

Oferim solutii de dezvoltare indiferent de complexitatea proiectului tau, acoperind o varietate de cerinte: de la inregistrarea unui domeniu si crearea de pagini simple, la site-uri de prezentare, aplicatii web, magazine online, design web responsive si migrare de date. Echipa noastra iti dezvolta si optimizeaza site-ul, indiferent ca este vorba despre o pagina cu functii simple sau un magazin online, pentru orice platforma si rezolutie, astfel incat clientii tai sa aiba acces la serviciile tale si de pe telefonul mobil. De asemenea, creaza landing page-uri atragatoare spre care sa fie directionat traficul. Un landing page bine structurat contribuie la imbunatatirea interactiunii cu clientii si genereaza un volum mai mare de accesari si vanzari. In cazul in care intampini probleme cu actualul site, realizat pe un script dificil sau codat in HTML, te putem ajuta sa preiei controlul asupra lui prin intermediul unei platforme CMS, cum ar fi WordPress sau Joomla. Mai simplu de gestionat si administrat, un CMS are posibilitati numeroase de editare si modificare a interfatei disponibile utilizatorului.

mentenanta web

Administrarea site-ului, intretinerea si mentenanta web au ca scop verificarea si actualizarea informatiilor pe website, respectiv verificarea bunei sale functionari si modului in care acesta se prezinta vizitatorilor atat direct (cu informatii complete si actualizate), cat si prin referinte. O parte din activitati pot fi realizate si de catre specialistii Dvs de marketing. Pentru ca Dvs sa aveti cat mai mult timp (pentru a va concentra pe afacere) si sa beneficiati de experienta unei echipe cu compentente digitale largite, venim in sprijinul dvs. cu servicii de mentenanta web

logo design

Logo-ul este primul element vizual pe care clientul il va observa pe un site, carte de vizita sau diverse materiale publicitare: flyere, brosuri, cataloage, afise. Logo-ul / sigla unei firme are o importanta uriasa in conturarea identitatii acesteia. In principiu, de la aspectul si culorile logo-ului se definesc celelalte elemente ale unei companii. 

LOGO-ul este o abreviere de la logotip și provine din cuvintele grecești λόγος (logos) = „cuvânt” și τύπος (typos) = „amprenta”, și reprezintă un element grafic, emblema sau simbol folosit pentru identificarea unei firme, a unui produs, a unei organizatii, a unui eveniment sau chiar a unor persoane publice (artisti, oameni de afaceri…).

Un logo poate fi compus din una sau mai multe litere, o imagine sau o combinație a acestor elemente.

optimizare seo

SEO (Search Engine Optimization) reprezinta un proces complex de optimizare a site-urilor web in vederea pozitionarii cat mai favorabil, in mod organic, in rezultatele motoarelor de cautare, pentru anumite cuvinte cheie esentiale site-ului.

SEO nu mai este de mult o componenta optionala a marketing-ului online, ci s-a transformat incet, dar sigur, intr-o necesitate, in special acolo unde costurile promovarii pe alte canale este foarte ridicat. Intr-adevar, in contextul actual al evolutiei internetului, in care informatia circula extrem de rapid iar utilizatorii sunt la fel de rapizi cand este vorba de a cauta si procesa informatia, o pozitie de top in cautarile Google sau ale celorlalte motoare de cautare este cruciala pentru succesul oricarei companii. O buna vizibilitate a produselor si serviciilor oferite face cu siguranta o mare diferenta.

internet marketing

Oferim un pachet complet de servicii de promovare prin intermediul Google Ads Apeleaza la noi pentru administrarea profesionista a reclamelor prin Google Ads. Tu vii cu produsul si oferta, noi iti concepem mesajul si iti promovam eficient business-ul. Realizam sau eficientizam campanii de publicitate pe Google sau pe site-urile partenere. 

Monitorizam zilnic campania ta de AdWords si aducem imbunatatiri pentru o crestere mai buna in pozitionari, a experientei utilizatorilor, a scorului de calitate, a costului per click si eliminand astfel potentialii utilizatori nedoriti

Copywriting

“Pestii se prind cu undita, iar oamenii se prind cu vorba.” William Shakespeare

Cuvintele puse la întâmplare pe propriul website sau cele folosite pentru a crea texte despre businessul tău nu îți vor aduce niciodată mai mult trafic, mai mulți clienți și, implicit, mai mulți bani. Pur și simplu vor fi alte câteva mii de cuvinte, pe lângă restul de miliarde care alcătuiesc contentul scris aflat în mediul online. Dacă vrei ca modul în care businessul tău comunică să fie îmbunătățit, atunci trebuie să apelezi la servicii de content-writing care să genereze un impact asupra publicului tău țintă! Iar noi știm exact de ce ai nevoie.

Integrare cu social media

Pentru ca afacerea ta să cunoască succesul, site-ul web trebuie să fie integrat cu rețelele de socializare. În fond, social media constituie o platformă de tip modern prin care permite utilizatorului un acces ușor asupra informațiilor, asupra conținutului.

Din ce în ce mai mult integrarea unui site web cu rețelele de socializare a devenit o necesitate de neînlocuit. Multe firme conștientizează beneficiile acestei integrări ce fac trimitere la creșterea gradului de memorare a brandului prin acțiunile pe care le întreprinzi cu colaboratorii tăi, atragerea noilor clienți, profit mai mare și o mai bună comunicare cu publicul tău

Te intrebi cat costa?

Oferim servicii de web design la preturi foarte avantajoase! 85% din clientii nostrii si-au recuperat banii investiti in crearea site-ului la primele 3 vanzari

site de prezentare

servicii

Web Design

Dezvoltare Web

Logo Design

Copywriting

Integrare cu Social Media

Adrese de email personalizate

Optional Internet Marketing

Optional Mentenanta Web

Optional SEO

e-commerce

servicii

Web Design e-Commerce

Dezvoltare Web e-Commerce

Logo Design

Copywriting

Integrare cu Social Media

Adrese de email personalizate

Optional Internet Marketing

Optional Mentenanta Web

Optional SEO

Close Menu
Suna acum!
×
×

Cart