fbpx
site de prezentare

Cui i se adresează un site de prezentare?​

Prestatorilor de servicii

Orice fel de afacere/ activitate are nevoie de o anumită prezenţă online. Nu numai că potenţialii clienţi se aşteaptă ca ea să existe, dar este de asemenea şi una din cele mai uşoare posibilităţi de a mari încasările. Dacă nu ai un website, cum te vor găsi potenţialii clienţi online? Şi dacă nu te găsesc pe tine, atunci pe cine găsesc – pe competitorii tăi?

Ştiai că 71 % din utilizatorii de internet mai degrabă intră online să caute produse şi servicii pentru zona în care locuiesc?

Site-urile de prezentare se adresează afacerilor sau activităţilor ce au drept scop prestarea de servicii, nu vânzare de produse. Un site web este cel mai simplu și accesibil mod pentru a vă promova serviciile prestate. Serviciul de realizare site web de prezentare este valabil pentru orice tip de activitate precum: contabilitate, construcții, educațional, fundații, restaurante, consultanță, producție mobilier, printing, saloane înfrumusețare, cafenele, cluburi, entertaiment, produse handmade, sănătate, asigurări, locuri de joacă, petreceri copii, etc.

Daca esti, medic, psiholog, avocat, notar, deţii un salon de înfrumuseţare, un restaurant, salon de evenimente, şcoală de şoferi sau orice alt tip de afacere care implică servicii, un site de prezentare este ceea ce o să ai nevoie pentru a aduce în atenţia potenţialilor clienţii serviciile oferite de tine şi, astfel, să creşti încasările activităţii desfăşurate de tine.

Care sunt etapele dezvoltării unui site de prezentare?

Inainte de dezvoltarea unui site de prezentare, vom discuta despre lista ta cu cerintele necesare pentru crearea site-ului. Daca inca nu ai un brief, vom dezvolta unul impreuna in functie de obiectivele care doresti sa le atingi cu noul website.
Brief 20%
Aceasta etapa este demarata imediat dupa analizarea brief-ului primit de la tine sau dupa crearea acestuia
Creare Conținut 40%
Dezvoltăm website-uri personalizate la nivel de design și cod și le integrăm pe platforma WordPress din rațiuni de accesibilitate pentru utilizatori
Programare 60%
Punem în practică o serie de acțiuni menite să corecteze problemele de natură SEO pentru a obține cele mai bune condiții tehnice de ascensiune în rezultatele Google.
SEO 80%
Dupa finalizarea site-ului de prezentare conform design-ului creat si functionalitatilor specificate in brief, acesta ajunge in etapa de verificare si testare.
Teste de funcționare 100%

De ce să alegi Happy Days?

Tot ceea ce facem, facem pentru a aduce plus valoare afacerii tale printr-o prezentă impecabilă în mediul online, în orice variantă de afişare: desktop, tabletă sau mobil, printr-o promovare la costuri optimizate şi cu rezultate concrete, rapide şi măsurabile.

Pentru că tratăm orice proiect nou ca pe unul pe care îl realizăm pentru noi înșine, iar crearea site-urilor de prezentare este cap de listă între astfel de proiecte.

Ce va conţine site-ul de prezentare?​

Integrare cu social media (facebook, youtube, instagram etc)
Integrare cu Google Analytics (monitorizare trafic site)
Integrare Google Maps (afisare locatie pe site din Google Maps)
Design optimizat şi pentru mobil/ tabletă
Consultanţă în alegerea numelui domeniului
Nume domeniu şi găzduire gratuit 1 an
Panou de control, customizabil
Adrese de email personalizate (ex: contact@afacereata.ro)
Formular de contact
SEO On Page
3 – 10 pagini (Homepage, despre noi, servicii, contact, recenzii, tarife, galerie foto etc)
Buton apelare rapida (pentru varianta de mobil)
Chat
Newsletter (MailChimp, NewsMan, GetResponse)
Rapoarte/ Statistici
Tema Responsive (PC, Tableta, Telefon)
Suport

Care este costul de creare a unui site de prezentare?

Costul privind realizare a unui site de prezentare este 1099 de lei. Pentru a putea trece la etapa de “creare conţinut” se vor achita 300 de lei (pentru achiziţie domeniu şi găzduire site) în baza facturii primite de la noi, diferenţa de 799 de lei se va achita după finalizarea site-ului.

Toate site-urile web de prezentare sunt realizate conform cerinţelor clientului si securizate conform noilor reglemantari la nivel international, nu lucrăm pe şabloane (template-uri) predefinite. La preţurile menţionate NU se adaugă TVA. Pachetele de realizare site web de prezentare sunt complete și configurabile pentru orice client și proiect.

Lasam clientii sa vorbeasca pentru noi​

Happy Days isi ajuta clientii sa vanda online, iar ei ne apreciaza pentru asta

Oferim tot ce este nevoie pentru un site complet care sa vanda inca din prima zi

Dați-ne un telefon sau un mail ca sa aflăm ce tip de proiect ai în minte. Un expert Happy Days vă va contacta numaidecât.

Ai nevoie de un site de prezentare?

Trimiteţi-ne o solicitare, durează mai puţin de 1 minut

Esti interesat de creare site prezentare la un raport calitate pret excelent? Suntem specializati in crearea de site prezentare inca din anul 2013, am inceput activitatea cu clienti din Bucuresi, iar in prezent lucram cu clienti din toata tara. Indiferent de afacerea ta, la noi vei gasi un pret bun la serviciile de creare site prezentare. In cei peste 4 ani de activitate am creat site pentru diferse domenii si activitati: avocati, contabili, scoli, cami.e de batrani, cantine, formatii de nunta, saloane de nunta, medici, firme de transport, sali de fitness si lista continua. Apeleaza la profesionisti, apeleaza la Happy Days 

Close Menu
Call Now Button
×
×

Cart